marți, 22 noiembrie 2011

tema mea pentru lucrarea de atestat

                                                         iPhone

           Compania americană Apple a lansat iPhone, un terminal mobil care combină caracteristicile unui telefon, ale playerului muzical iPod şi funcţii de mesagerie instant.
Telefonul iPhone de la Apple este ultima fita la momentul actual si include optiuni si functii de o calitate excelenta cu un design indraznet si provocator. iPhone este un telefon foarte popular cu un ecran mare de tip touch screen pe care se afla toate tastele de care ai nevoie pentru al putea folosi.
Carcasa are dimensiunile 115 x 61 x 11.6 mm, cantareste 135 grame, iar culorile pe care le include sunt un negru stralucitor bine finisat si o culoare alba la fel de stralucitoare si sofisticata. Telefonul de la Apple are un ecran sensibil la atingere cu o multitudine de culori ce reda imagini foarte clare si de o calitate exceptionala pe ecranul care masoara 3.5 inchi si o rezolutie de 320×48.
iPhone este disponibil in doua variante de memorie, de 4GB si 8GB. Pe langa aceasta memorie inclusa, iPhone mai include o baterie ce ii da posibilitatea utilizatorului sa asculte muzica in continuu tip de 16 ore, iar timpul de vorbire este de aproximativ 5 ore.
Telefonul de la Apple are o agenda telefonica organizata foarte bine si permite adaugarea unei poze fiecarui contact din agenta. Agenda telefonica se poate accesa din meniul principal al telefonului si utilizatorul poate efectua apelul catre numarul ales apasand detaliile contactului pe ecranul sensibil. In timpul apelului, userul are posiblitatea sa puna apelul in asteptare, sa initieze un alt apel, sa umble in agenta sau meniul telefonului si sa faca o conferinta telefonica cu mai multi utilizatori, indiferent de marca telefonului.
Frumosul iPhone Apple are o camera foto/video integrata ce permite captura de imagini si videoclipuri la o calitate de 2 megapixeli. Telefonul are incluse multe optiuni si functii necesare pentru a configura dupa bunul plac capturile foto/video. Utilizatorul se va bucura si se va simti bine cu tastatura tip QWERTY direct pe ecranul sensibil al telefonului Apple, ce permite scrierea foarte rapida de mesaje de tip text (SMS), mesaje multimedia (MMS) si desigur mesaje e-mail. La capitolul e-mail utilizatorul se poate bucura de toate facilitatile pe care le are un client de e-mail adevarat, precum: interfata prietenoasa, atasamente de imagini sau alte fisiere si multele optiuni care sunt pregatite de a fi descoperite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu